Recept uit Haute cuisine op klompen:
Kalfslever met uien-roomsaus en gebakken appel
- Ingrediënten:
- appels, bieslook, bloem, boter, kalfslever, knoflook, kruidnagel, peper, room, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept uit De kunst van het koken: