Recept uit Mijn Franse keuken:
Aardappelsoep met waterkers
- Ingrediënten:
- champignons, kippenbouillon, krulpeterselie, peper, tijm, ui, vastkokende aardappel, waterkers en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, kip, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Down to earth:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie: