Recept uit Liever lokaal:
Biet, wortel en oppendoezer ronde met gebakken bot
- Ingrediënten:
- bloem, bot, boter, jonge bietjes, jonge wortel, olie, oppedoezer ronde, peper, platvis, schol en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: