Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Paté van wild, kip of kalf en croute met madeiragelei
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, eidooier, foie gras, kalf, kip, madeira, pasteideeg, truffel, varkensvlees, wild en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, buikspek, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, slagroom, spek, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Varkensvlees:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept van Oh My Dish: