Recept uit Eten in Italie:
Rauw rundvlees op de wijze van alba
- Ingrediënten:
- aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cannellinibonen, citroen, knoflook, melk, munt, olie, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, suiker, ui, vlees, water, wijnazijn, witte peper, worcestersaus, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids: