Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Gekoelde aardappelsoep met oesters
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, kippenbouillon, kruidnagel, oester, peper, prei, room en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Noma:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva: