154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbotercitroencourgetteextra vierge olijfoliefetagrof zeezoutkerstomaatknoflookmozzarellaolijfolieparmezaanse kaaspecorinopeperpestopeterseliericottarucolawaterzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Recept uit Liever lokaal:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Hollands
Soort:
saus / vegetarisch / condiment
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Trofie al pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, fusilli, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten, strozzapreti, trofie en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Pesto

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Basilicumpesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, parmigiano reggiano, peper, pijnboompitten en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Traditionele pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, harde kaas, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie, pijnboompitten, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten en zout

Soort:
saus/dressing/jus / saus
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Pesto

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, peper, pijnboompitten, verse basilicum en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Carpaccio

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, pijnboompitten, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
sauzen
Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Buffet uit Pien laat haar eten zien:

Citroen-pesto

Ingrediënten:
basilicum, citroen, dip-gerecht, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...