95 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroenschildroge witte wijngemberknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillontijmtomatenpureeuiwaterwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Ribollita

Ingrediënten:
bleekselderij, boerenkool, bonen, cannellinibonen, cavolo nero, coronabonen, croutons, extra vierge-olijfolie, groene kool, kievitsbonen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, pancetta, parmezaanse kaas, savooiekool, spek, tomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Creole jambalaya

Ingrediënten:
cayennepeper, chorizo, droge worst, garnalen, ham, kippenbouillon, knoflook, kruidnagelpoeder, laurierblad, olie, paprika, rijst, selderij, tabasco, tijm, tomaten in blik, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Creools
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al saucijzenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, italiaanse saucijsen, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, extra vierge-olijfolie, kaaskorst van parmezaanse kaas, kaneelstokje, kippenbouillon, laurierblad, nootmuskaat, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, runderbouillon, rundergehakt, sinaasappelschil, tagliatelle, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, volle melk, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Winterse runderstoof

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, champignon, grove mosterd, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, magere runderlapjes, oud bruin bier, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Linzen stoofpotje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillontablet, koekkruiden, laurierblad, linzen, peper, rode ui, speculaaskruiden, tomatenpuree, winterwortel, witte ui, zachte geitenkaas, zoete rode wijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Kalfsrollade

Ingrediënten:
bouillon, kalfsrollade, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, peper, slagroom, soepgroenten, tomaat, ui en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Coq au vin

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cognac, kip, kippenbouillon, laurierblad, olie, peper, rode wijn, spek, tijm, tomatenpuree, uitjes, verse peterselie, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Pastasaus met ham - ragù d´agnello

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, knoflook, laurierblad, mager lamsvlees, olijfolie, pasta, peper, rode paprika, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus / pasta/noodles
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Linzen met venkel en brandnetel - lentejas con hinojo e andrajos

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip piri piri - ohmydish.nl

Ingrediënten:
chili, citroen, citroenschil, droge witte wijn, fijn zout, kipfilets, kippenbouillon, knoflooktenen, korianderzaad, laurierblaadjes, olijfolie, paprika, pepers, piri-piri, tomatenpuree, ui en zonnebloemolie

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Kip piri piri

Ingrediënten:
chili, citroen, citroenschil, droge witte wijn, fijn zout, kipfilets, kippenbouillon, knoflooktenen, korianderzaad, laurierblaadjes, olijfolie, paprika, pepers, piri-piri, tomatenpuree, ui en zonnebloemolie

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met witte bonen en merguez

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gestoofd runderhart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, cayennepeper, knolselderij, laurierblad, olie, paprikapoeder edelsusz, prei, runderhart, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, vet spek, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bonen en clams met munt - habas alla catalana

Ingrediënten:
bacon, bouillon, citroenrasp, clams, droge witte wijn, gedroogde tuinbonen, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pekelspek, peper, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Marmitako van boniter

Ingrediënten:
aardappel, boniterfilet, bouillonblokje, chilipeper, doperwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika uit pot, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Navarin met mosterd-croutons

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, courgette, grove mosterd, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, krielaardappelen, laurier, mager lamspoulet, meiknolletjes, stokbrood, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bonen en worst met munt - habas alla catalana

Ingrediënten:
bacon, bouillon, butifarra, chorizo, citroenrasp, droge witte wijn, gedroogde tuinbonen, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pekelspek, peper, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / worst
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch uit Jamie's Amerika:

Rustieke tortillasoep

Ingrediënten:
avocado, groene peper, kippenbouillon, knoflook, laurier, limoen, olijfolie, paprika, salie, tomaat, tomaat in blik, tortillachips, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lasagne met lamsgehakt en paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine fond, dieetmargarine, kippenbouillon, knoflook, lasagnavellen, laurier, magere melk, mager lamsgehakt, parmezaanse kaas, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / lamsvlees
Haal meer recepten op...