Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kool, koriander, limoen, olie, paprika, peper, peterselie, rode ui, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Made in Italy:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Recept van Oh my foodness:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turkse kookkunst: