418 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercourgettegroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierolieolijfoliepaprikapeperpeterselierozemarijnselderijtomaattomatenpureeuivetvleeswaterwitte wijnwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Visfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dragon, forel, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, prei, sjalotten, snoekbaars, tarbot, tijm, tongschar, ui, visgraten, witte peperkorrels, witte wijn en zeetong

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, laurierblad, prei, ui, venkelknol, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gebraden hertfilet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, hertenfilet, jeneverbes, kruidnagel, laurier, moesappel, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, ui, vleesbouillon, wildbouillon, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
wild
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Langoustinesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, langoustine, laurier, olijfolie, peper, port, prei, sjalot, tijm, tomatenpuree, venkel, winterwortel, witte wijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Varkensbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, peterselie, prei, tijm, uien, varkensbotten, varkenspoot, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Basisrecept uit Home made:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kalfsbotten, kalfsschenkel, kervel, knoflook, korianderzaad, laurier, olijfolie, peen, peterselie, prei, tijm, ui en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, laurier, meiraap, olijfolie, peterselie, prei, shiitake, tijm, ui en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broccolisteel, courgette, ui, knoflook, kruidnagel, laurierblad, prei, rozemarijn, tijm, ui, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kreeftfond

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cognac, dragon, jeneverbessen, knoflook, kreeftkarkassen, kruidnagel, laurier, olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, kalfspoulet, knoflook, laurier, prei, tijm, tomaat, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, jeneverbessen, knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, steranijs, tijm, ui en wortel

Soort:
bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Kikkerbilbitterbal

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, ei, jeneverbessen, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, puy-linzen, mangochutney, paneermeel van inktvisbrood, peperkorrels, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Consommé van kip

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kippenbouten, kippenkarkas, kippenpoten, laurierblaadje, prei, tijm, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Krabfond

Ingrediënten:
bleekselderij, cognac, dragon, jeneverbessen, knoflook, krabkarkassen, laurier, olijfolie, peper, plantaardige olie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Jus de Veau/bruine saus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, knoflook, laurier, peterselie, prei, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep Franse stijl

Ingrediënten:
bleekselderij, kippeningewanden, kippenkarkas, laurier, peterselie, prei, raapje, selderijblad, soepkip, tijm, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Poule au bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, knaidlach, kruidnagel, laurier, pastinaken, peper, peterselie, prei, raapjes, soepkip, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Haal meer recepten op...