Avondmaal uit Hoe te eten:
Cawl
- Ingrediënten:
- aardappel, halskoteletten, koolraap, lamsnek, pastinaak, peterselie, prei, ui en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, gehakt, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Twaalf:
Basisrecept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De herenkookclub: