Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Pesto
- Ingrediënten:
- basilicum, citroen, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, pijnboompitten en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, balsamicoazijn, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, extra vierge olijfolie, feta, kerstomaat, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, pecorino, peper, ricotta, rucola, tomaat, ui, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Jamie's dinners:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit Koken met kruiden:
Bijgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit The naked chef:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Eten in Italie:
Basisrecept uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Bijgerecht / basisrecept uit De complete keuken van Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Vol Smaak:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Italië:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Toscane: