Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, gember, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: