122 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotereigedroogde gistknoflookmelkmozzarellaolieoreganopecorinopeperpeterseliepijnboompittenrode uisuikertijmtomaattomatenpureewaterzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagelvariaties

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, gebakken uitjes, grof zeezout, maanzaad, patentbloem, plantaardige olie, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pasteitjes met vleesvulling - empanadas

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gedroogde oregano, gemalen komijn, kalfsgehakt, knoflook, melk, olijfolie, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, rozijn, rundergehakt, ui, varkensgehakt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pastei
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Catalaanse pizza's - cocas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bacon, bloem, butifarra, champignon, droge gist, groene paprika, knoflook, maïsgriesmeel, olijfolie, peper, pijnboompitten, polenta, rode paprika, tomaat, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / pizza / vis
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Tarte flambée

Ingrediënten:
bloem, brooddeeg, cottage cheese, gist, kwark, olijfolie, peper, roomkaas, spekreepjes, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gobz el har

Ingrediënten:
bloem, fijn griesmeel, gedroogde gist, gehakt, komijnpoeder, olijfolie, paprikapoeder, peper, ras el hanout, rode paprika, roerbakgroenten, ui, volkorenbloem, zout en peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Bijgerecht uit Spaans koken:

Spaanse pizza

Ingrediënten:
basterdsuiker, bliktomaten, bloem, gedroogde gist, knoflook, olijfolie, peper, spinazie, uien, water en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Cova de recapte - Catalaans platbrood

Ingrediënten:
aubergine, bloem, milde ui, olijfolie, peterselie, rode paprika, sardinefilet, gist, zeezout en zwarte olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, boter, brooddeeg, gist, olijfolie, olijven zonder pit, peper, tijmblaadjes, ui en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Empanada uit Galicië - empanada gallega

Ingrediënten:
bloem, chorizo, ei, gedroogde gist, kipfilet, knoflook, margarine, olijfolie, rode paprika uit pot, ui, varkensfilet, verse peterselie, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / gevogelte
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Pizza

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, gedroogde gist, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, rode paprika, shoarmakruiden, suiker, tomatensaus en ui

Soort:
pizza
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb pinxes

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, sjalot, suiker, verse sardientjes, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vis
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pizza met groenten

Ingrediënten:
bloem, eieren, belegen kaas, gist, mager spek, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, spruiten, uien, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

Bietensoep met bietenbrood en mierikswortelcrème

Ingrediënten:
bloem, crème fraîche, gist, groentebouillon, knoflook, mierikswortel, olijfolie, rode biet, suiker, uien, volle melk en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / brood en broodgerecht / groente
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Lente Flammkuchen

Ingrediënten:
beenham, bloem, doperwtjes, gist, lauwwarm water, olijfolie, peper, rode ui, zout en zure room

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Recept uit Chez Adriaan:

Coca amb trempó

Ingrediënten:
bloem, paprika, gist, olijfolie, peterselie, suiker, tomaten, ui, witte wijn en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Vleespastei - murseddu

Ingrediënten:
bloem, gist, kalfslever, knoflook, olijfolie, oregano, peper, peperoncino, tomatenpuree, ui, varkenslever, varkensnier, varkensreuzel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

focaccia uit bari

Ingrediënten:
aardappel, extra vergine olijfolie, bloem, gist, kerstomaat, oregano, suiker, zout, ui, water en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...