Basisrecept uit Trattoria:
Tomatenpasta
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, olijfolie, tomatenpuree, zongedroogde tomatenpasta en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, boter, eidooier, eiwit, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Trattoria:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Margriet kookboek: