Basisrecept uit Trattoria:
Tomatenpasta
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, olijfolie, tomatenpuree, zongedroogde tomatenpasta en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, basilicum, boter, eidooier, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De verse Spaanse keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: