962 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroensapknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Haverpasta met groente- en pureesaus

Ingrediënten:
00-bloem, aubergine, bloem, boter, champignon, courgette, durumbloem, ei, eidooier, groentenbouillon, havermeel, olijfolie, prei, sjalot, slagroom, trostomaat en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Crispy Ravigote

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroensap, dijonmosterd, druivenpitolie, ei, eidooier, frituurvet, gelatine, gellan laag acyl, kervel, panko, peterselie, sjalot, vermouth-azijn, volle melk, walnootolie en zeekraal

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Garnalenkroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, frituurolie, hollandse garnalen, knoflook, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, sjalot, slagroom, verse selderij en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Artisjokravioli met Portugese saus

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, ei, eidooier, groentefond, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, portugese saus, ricotta, salieblaadjes, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...