Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Duif in lotusblad met korianderparfum
- Ingrediënten:
- bosui, donkere sojasaus, duif, gember, koriander, lotusblad, rijstwijn, suiker, water, zetmeel en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, gember, knoflook, komkommer, laurier, lente-ui, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rode ui, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Alles over kool:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Harmonie Op Je Bord:
Amuse / diner uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig: