Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Conejo al "jas" - Boterzacht konijn met cognac en wortels
- Ingrediënten:
- amandelen, cognac, knoflook, konijn, olijfolie, tomaat, ui, wild, wortel, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, courgette, groente, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home Made winter:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf: