Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Turkse gevulde aubergines met lamsvlees
- Ingrediënten:
- aubergine, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, suiker, tomaat en ui
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, citroensap, fruit, groente, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, vis, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: