Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeiknoflooklaurierolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikasuikertijmtomaatwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tong met ui, tomaat en witte wijn

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, kalfsmergpijp, kruiden, olijfolie, rundertong, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peperkorrels en zwoerd

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met rundvlees en beenmerg

Ingrediënten:
augurk, beenmerg, briochebroodjes, broodkruimels, ei, extra vergine olijfolie, gruyère, knoflook, oreganoblaadjes, rundergehakt, sjalot, tomatenpuree, ui en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Schapenragout

Ingrediënten:
bouquet garni, kruidnagel, olijfolie, schapenborst, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, witte bonen, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kwartelstoof

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kwartel, olijfolie, pancetta, sjalot, tomatenpuree en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Crostini met vistapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, baguette, cayennepeper, groene olijven met knoflook, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, sjalot, tomatenpuree en tonijn in olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis 1 notitie

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Garnalenbisque met olijvenkruid

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, cognac, garnaalschalen, hollandse garnalen, olijfolie, olijvenkruid, sjalot, tomatenpuree en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Mediterrane vispot

Ingrediënten:
chilivlokken, garnalen, gehakt, heilbot, wortel, laurierbladeren, olijfolie, paprika's, saffraan, sjalot, bleekselderij, suiker, knoflook, tomaten, tomatenpuree, tong, ui, venkelknol, basilicum, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Tamelijk correcte tuinbonen

Ingrediënten:
boter, olijfolie, oregano, salie, sjalot, tomatenpuree, tuinbonen, zongedroogde tomaat en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...