69 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembroodcognacdroge witte wijneendeifazantjeneverbeskippenbouillonknoflooklaurierlaurierbladmelkolijfoliepancettaparelhoenpeperrode wijnrozemarijnsjalotslagroomsuikertijmuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn - coniglio ripieno

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, gekookte ham, italiaanse saucijsen, knoflook, konijn, konijnenlever, olijfolie, peper, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Karthuizer fazant - faisan en chartreuse

Ingrediënten:
bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Hazenpastei

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, eidooier, emmentaler, grove peper, hazenbout, hazenrug, paprikapoeder, pastei-korstdeeg, peper, peterselie, pistaches, rugspek, sherry, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duivenpastei

Ingrediënten:
amandelen, duif, ei, eidooier, filodeeg, kaneel, kaneelstokje, boter, poedersuiker, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Kwartels in druivenbladeren

Ingrediënten:
boter, citroen, druivenblad, jamón, kalfsbouillon, kippenbouillon, kwartel, olijfolie, prosciutto, waterkers en zoete sherry

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazantenpastei - pasticcio di fagiano

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, cognac, eierdooier, fazant, kippenlever, knoflook, laurierblad, mager varkensvlees, marsala, peper, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / gevogelte / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Kip-cranberrybakjes plus variaties

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroenzest, cranberrycompote, crème fraîche, eend, filodeeg, gerookte forel, kalkoen, kipfilet, lente-ui, peper, verse koriander en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / vis / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Wildpastei met paddenstoelen - torta di funghi e selvaggina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gekookte ham, jeneverbes, laurierblad, mager hertenvlees, olijfolie, patrijs, peper, porcini, rode wijn, sjalot, ui, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / wild en gevogelte / pastei
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Kwartelspiesjes - zalige knolselderij & venkel

Ingrediënten:
boter, ciderazijn, cumberlandworstjes, gerookt dooregen spek, honing, knoflook, knolselderij, kwartel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peer, peper, rozemarijn, tijm, venkel, yoghurt, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Brits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend met aceto balsamico

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, cognac, eend, peper, rode wijn, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, vleesbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Duiven met olijven - piccioni alle olive

Ingrediënten:
boter, duif, maïzena, pancetta, peper, ui, vleesbouillon, witte wijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Korhoen met bruschetta en cavolo nero

Ingrediënten:
boter, cavolo nero, extra vergine olijfolie, knoflook, korhoen, olijfolie, peper, rode wijn, verse tijm, zeezout en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend met sinaasappel (Catharina de'medici)

Ingrediënten:
bloem, boter, eend, grand marnier, knoflook, peper, sinaasappel, verse salieblaadjes, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / boter en olie
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Paprika´s gevuld met kwartel

Ingrediënten:
boter, buikspek, druiven, kwartel, laurierblad, olijfolie, paprika, rode wijn, ui, vleesextract, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

haas met jeneverbessen - lepre con il ginepro

Ingrediënten:
boter, cognac, droge witte wijn, haas, jeneverbes, knoflook, laurierblad, olijfolie, pancetta, sjalot, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild / marinade / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Eend met groene peperkorrels - anatra al pepe verde

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, eend, groene peperkorrels, kippenbouillon, peper, rode paprika, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Haal meer recepten op...