Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook: