Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit I love groente:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: