446 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterkruidenlaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotslagroomuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Brunch / lunch uit Nopi:

Varkenspoot met gebakken bonen, gebakken ei en zuurdesembrood

Ingrediënten:
bleekselderij, ei, engels mosterdpoeder, gedroogde chilivlokken, gedroogde oregano, gemalen piment, grof zeezout, knoflook, kruidnagelpoeder, laurier, limabonen, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, sinaasappelschil, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, varkenspoot, wortel, zuiveringszout, zuurdesembrood, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pikante tagliatelle met bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, broodkruim, eidooier, gedroogde rode chilipeper, knoflook, olijfolie, slagroom, tagliatelle en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Krabtaart met saffraan

Ingrediënten:
bloem, boter, bruin krabvlees, double cream, eidooier, knoflook, laurier, pruimtomaten in blik, saffraan, slagroom, tijm en wit krabvlees

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Polentafrites met truffel

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, eidooier, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, laurier, parmezaanse kaas, tijm, tomatenchutney, truffelolie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Gebakken mini-artisjokken en aioli met roze peperkorrels

Ingrediënten:
bloem, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, dijonmosterd, eidooier, knoflook, maïzena, mini-artisjokken, olijfolie, peterselie, roze peperkorrels, tijm, wittewijnazijn, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met bietenblad (of snijbiet) en ricotta

Ingrediënten:
bietenloof, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, koolzaadolie, melk, olijfolie, ricotta, slagroom, snijbiet, tijm, ui, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gemengde vleespastei

Ingrediënten:
casinobrood, cognac, ei, eidooier, kippenborst, knoflook, melk, oregano, paprikapoeder, pastei-korstdeeg, peper, sherry, tijm, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / hartige taarten, pasteien en pizza’s / varkensvlees
Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Pasteitjes met zeebanket en courgettes

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, courgette, eidooier, knoflook, pompoenzaad, sesamzaad, tarwebloem, verse tijm, witte wijn, zeebanket en zonnebloemzaad

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Rauwe venkel met venkelmayonaise

Ingrediënten:
belgische mosterd, bieslookbloesem, eidooier, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, limoensap, pastis de marseille, peper, sjalot, sojasaus, tijm, venkelknol, venkelzaad, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Artisjokravioli met Portugese saus

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, ei, eidooier, groentefond, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, portugese saus, ricotta, salieblaadjes, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Portugees
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Escalivadacrème met manchegowafels

Ingrediënten:
aubergine, eidooier, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, manchego, olijfolie, rode paprika, rode ui, slagroom en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Polenta

Ingrediënten:
boter, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, polentagriesmeel, raapolie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...