Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Ping tang yuan ti - Roodgestoofe varkenspoot met bruine suiker
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gember, sojasaus, ui, varkenspoot en zonnebloemolie
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, rijstazijn, sambal oelek, sesamolie, sesamzaad, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Recept uit Wrap 'n roll:
Recept uit Wrap 'n roll:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Modernist Cuisine [2]: