Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Kheera ka raita - Yoghurt en komkommersalade
- Ingrediënten:
- bulgaarse yoghurt, komkommer, lente-ui, paprikapoeder, peper en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, komijnzaad, komkommer, koriander, mayonaise, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, tomaat, tomatenpuree, water, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi: