Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Sole meunière
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, citroensap, geklaarde boter, peper, tong, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroenschil, droge witte wijn, ei, gehakt, knoflook, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Jong a/d kook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten: