Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, citroen, citroensap, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee: