486 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroensapcrème fraîchedragoneieidooiergroentebouillonkervelkippenbouillonknoflookkruidenmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalottijmuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Cocktail met geroosterde garnalen

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, garnaal, ijsbergsla, mango, mayonaise, olijfolie, slagroom, tomatenketchup en worcestersaus

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Aardappelsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, brood, croutons, slagroom, soepgroenten, toast, vastkokende aardappelen, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Aardpeer uit de oven

Ingrediënten:
aardperen, bieslook, boter, jonge kaas, kerriepoeder, knoflook, peper, sjalotjes, slagroom, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude waterkerssoep

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, waterkers, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / voorgerecht uit Het kleine fornuis:

Koude hete zomersoep

Ingrediënten:
bieslook, komkommer, lente-ui, peterselie, slagroom, tabasco en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatenmousse

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, magere yoghurt, mayonaise, peper, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Flan van groene asperges

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, ei, groene asperges, mosterd, peper, slagroom, tuinkers en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Subtiele witlofsoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui en witlof

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gevulde perzik

Ingrediënten:
bieslook, ei, magere ham, mayonaise, peper, perzik uit blik, sla, slagroom, ui, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
salade
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Kappertjessaus met sjalotjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, kappertje, magere room, milde mosterd, peterselie, sjalot, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst-walnotentaart

Ingrediënten:
bieslook, ei, eidooier, langkorrelrijst, margarine, melk, paneermeel, peper, slagroom, walnoten, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / voorgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Hollandse garnalen met kerrie

Ingrediënten:
bananen, bieslook, botersla, citroensap, diepvrieserwtjes, gemberstroop, hollandse garnalen, kerriepoeder, little gem, mayonaise, peper, slagroom en toast

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Bieslooksaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, crème fraîche, kippenbouillon, peper, slagroom, ui, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...