98 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletaugurkavocadobieslookbotercayennepepercitroencitroensapeigerookte zalmknoflookkomkommerlaurierolijfoliepeperpeterselierode uisuikertomaattomatenpureetonijn in blikuiwitte peperwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Flinterdunne zalm

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, crostini, dille, dilletoppen, mayonaise, versgemalen zwarte peper, zalmfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Vlaamse visserssalade met haring

Ingrediënten:
bonenkruid, boterbonen, citroen, franse mosterd, mayonaise, peper, rode biet, sjalot, vastkokende aardappel, verse peterselie, zoetzure augurk, zout en zoute haring

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:

Schol met biet en heldere kruidenjus

Ingrediënten:
chioggia-biet, crème fraîche, gele biet, groentebouillon, limoen, maïzena, mayonaise, olijfolie, rode biet, scholfilet, sushiazijn, verse bieslook, verse dragon en verse peterselie

Soort:
vis
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Broodje met kalfsoester en tonijn-crème

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, ei, kalfsoesters, kappertjes, kippenbouillon, mayonaise, olijfolie, radijs, rucola, stokbrood, tonijn in blik, trostomaat en witte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Nori'sandwich' met gerookte zalm

Ingrediënten:
appelazijn, avocado, gerookte zalm, ijsbergsla, japanse kruiden, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, mayonaise, mosterd, nori, pandanrijst, suiker, tomaat, wasabi en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / vis
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Tonijncrème mille-feuille

Ingrediënten:
crème fraîche, mayonaise, rode ui, rozemarijnnaaldjes, tonijn in blik, trostomaat, wasa thin crisp rozemarijn crackers, witte peper, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Smos op geroosterd brood

Ingrediënten:
crème fraîche, boterham, mayonaise, peper, tonijn in blik, tuinkers, wortel, zilveruitjes, zout en zure augurken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Russische salade met kreeft

Ingrediënten:
anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Mijn bouillabaisse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, dille, jumbo garnalen, knoflook, kokkels, krab, kreeft, laurier, mayonaise, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, rode spaanse peper, rosé, stokbrood, tomaten, ui, venkel, vis en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Bagel tuna

Ingrediënten:
bagel, komkommer, mayonaise, olijfolie, peper, rode ui, tonijn in blik en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Koude schol "Zeeland"

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, garnalen, laurier, mayonaise, peperkorrels, schol, tuinkruiden, water, witte wijn en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Viskoekjes met mierikswortelsaus

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, broodkruim, citroensap, heek, kabeljauw, mayonaise, mierikswortel, bladpeterselie, verse dille, vis, wasa cracker en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Sushi van roodwier en gerst

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gerookte makreel, gerst, haring, ingelegde augurk, ingelegde komkommer, makreel, mayonaise, mierikswortel, nori, omelet, rijstazijn, roodwier, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Canadese zalmkoteletten

Ingrediënten:
boter, citroen, ei, erwten, italiaanse slasaus, mayonaise, mierikswortel, rode paprika uit pot, suiker, suikermaïskorrels uit blik, witte peper, zalmmoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:

Gevulde eieren met zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gerookte zalm, mayonaise, peper, slablad, verse bieslook, worcestersaus, zalm en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Een Noord Afrikaans Tintje

Ingrediënten:
aardappels, aardperen, amandelmeel, chilipeper, droge witte wijn, gember, garnaal, amandelschaafsel, tomaat in blik, honing, kabeljauw, kaneelstokjes, komijnpoeder, korianderpoeder, kippenbouillon, mayonaise, bakolie, saffraan, sinaasappel, sjalotjes, stokvis, tomatenpuree, tuinkers, turkse yoghurt, venkelknol, kruiden, visbouillon en zalm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Haal meer recepten op...