895 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotereieidooierfijne kristalsuikerknoflookkristalsuikernootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpoedersuikerpure chocoladeroomsuikertijmuivanillesuikervolle melkwaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Bavarois au chocolat - Chocoladebavarois

Ingrediënten:
bittere chocolade, bruine rum, crème anglaise, crème chantilly, eidooier, eiwit, gelatinepoeder, maïzena, melk, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelpartjes, slagroom, sterke koffie, suiker, suikerklontjes, vanille-essence en zout

Keuken:
Frans
Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag 1 notitie

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Keizerinnenrijst

Ingrediënten:
bloemsuiker, dessertrijst, eierdooier, eiwit, gelatineblaadjes, kirsch, melk, slagroom, suiker en fruit

Soort:
rijst
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Abrikozen-rijsttaart

Ingrediënten:
abrikozen uit blik, bloem, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, gemalen amandelen, melk, poedersuiker, rijst, slagroom, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gâteau au fromage, sauce mandarine-chocolat

Ingrediënten:
eidooier, eieren, eiwitten, boter, gedroogde citrusvruchtenschil, gehakt, griekse yoghurt, honing, kristalsuiker, maïsmeel, mandarijn, mandarijnen, mandarijnensap, melkchocolade, pure chocolade, roomkaas, slagroom, tafelzout, volle melk en zanddeeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Elsje Bruijnesteijn - De wilde kalender

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De wilde kalender:

Cakejes met gedroogde vruchten

Ingrediënten:
anijssuiker, bakpoeder, bosbessen, bramen, citroensap, eidooier, eiwit, frambozen, herfstframbozen, honing, kornoeljebessen, kwark, meidoornbessen, roomboter, rozensuiker, slagroom, vanillesuiker, volle melk, vruchtensap en zwarte bessen

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Linda Lomelino - Vruchtentaarten

Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:

Bananenroomtaart

Ingrediënten:
bananen, banketbakkersroom, eidooier, eiwit, kristalsuiker, fruit, bloem, gemalen kaneel, gezouten boter, water, karamelsaus, boter, maïzena, pinda’s, slagroom, vanillepoeder en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé au chocolat - Chocoladesoufflé

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, crème anglaise, eidooier, eiwit, melk, melkchocolade, poedersuiker, slagroom, sterke koffie, suiker, vanille-essence, vanilleroomijs en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, eidooier, eiwit, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soufflé
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Soufflé de poisson - Vissoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gepocheerde scholfilet, gepocheerde tongfilet, gruyère, lente-ui, melk, mousseline-sabayonsaus, peper, sjalot, slagroom, visvocht en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Chocoladeproeverij van amedei

Ingrediënten:
amedei chocolade, bladgelatine, bloem, boter, cacaopoeder, eierdooier, eiwit, fondant, glucosepoeder, honing, kaneel, melk, pijnboompitten, poedersuiker, sinaasappelschil, slagroom, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / saus / snoep / gebak, koek, taart, pudding / chocolade
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Linzenvroutons en kikkerfricassée met ridderzwammen - croutes de lentilles vertes et fricassé de grenouilles aux mousserons

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwit, gladde peterselie, kikkers, kippenbouillon, linzen, melk, pimpernel, ridderzwammen, rijstemeel, rookspek, sjalot, slagroom, tarwebloem, tomatenpuree, ui, peper, vleesjus, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Diner / nagerecht uit Ciao Bella:

Amaretto-ijs

Ingrediënten:
bitterkoekjes, ei, melk, slagroom en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Linda Tubby - Gelati d'Italia

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:

Hazelnotenijs

Ingrediënten:
bittere chocolade, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, hazelnoot, hazelnotenlikeur, lichtbruine basterdsuiker, slagroom en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / nagerecht uit Jamie's comfort food:

Dubbel vanille-ijs

Ingrediënten:
double cream, ei, rietsuiker, slagroom, vanillestokje en volle melk

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Ouderwets perzikroomijs

Ingrediënten:
ei, lichtbruine rietsuiker, perzik, slagroom, vanillestokje en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Kaassoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, eiwit, kaas, melk, nootmuskaat, peper, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Elzasser appeltaart

Ingrediënten:
briseerdeeg, ei, granny smith, rietsuiker, slagroom, vanille en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...