Recept uit Koken voor elke dag:
Kalfsblanquette met worteltjes
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagel, laurier, peper, peterselie, room, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Bijgerecht / basisrecept uit Cocina Nueva:
Recept uit Kochen für zwei: