Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Pompoen-wortelgratin
- Ingrediënten:
- knoflook, peper, peterselie, pittige kaas, pompoen, slagroom, worteltjes, zonnebloemolie, zout en zure appel
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- crumble/gratin / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, sjalot, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Recept uit Lente in Sicilië: