Recept uit L'Art de la table:
Venusschelpen in amandel - peterseliesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bladpeterselie, citroensap, gehakt, nieuwe aardappels, olijfolie, pasta, saffraan, sjalot, knoflook, venusschelpen, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Recept uit Koken voor elke dag: