Recept uit Sous vide:
Bordelaise
- Ingrediënten:
- kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Home Made winter:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Sous vide:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit Luilekkerland:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: