592 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroendroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflookmelkoliepaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliesjalotslagroomsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:

Koç yumurtasi - Ramstestikels

Ingrediënten:
blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn

Keuken:
Turks
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:

Morcila met gekarameliseerde appel - morcilla con manzana

Ingrediënten:
appel, appelwijn, citroensap, geklaarde boter, morcilla, olijfolie, olijfolie extra vergine, pijnboompitten, verse bladpeterselie, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Squash Glaze

Ingrediënten:
blanke kalfsfond, boter, butternut pompoensap, citroensap, kookvocht van schenkel, olijfolie, tomatenconfit, uiensap en wortelsap

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met appel, walnoot en gorgonzola

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, citroensap, extra vierge olijfolie, gorgonzola, handappels, marjolein, parmezaanse kaas, walnoten, zachte geitenkaas, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Met noedels en kruiden gevulde kwartel

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfskoteletten met saus

Ingrediënten:
aardappelmeel, boter, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, sherry, verse peterselie, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Mul uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroen, citroensap, mul, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Salade van garnalen, meloen en chorizo

Ingrediënten:
avocado, boter, chorizo, citroensap, gepelde rauwe garnalen, knoflook, mayonaise, meloen, olijfolie, verse dragon, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte langkorrelrijst en yoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Eenvoudige artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, ciderazijn, citroensap, eidooier, kappertjes, knoflook, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, citroensap, chinese garnalen, reuzengarnaal, knoflook, munt, olijfolie, penne, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Jus de Ia Presse

Ingrediënten:
boter, geklaarde boter, citroensap, cognac, kreeftenfond, kreeftenkuit, kreeftkoppen, olijfolie en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Heek met wijn en krenten uit de oven

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, eierdooier, jonge heek, krenten, muskaatwijn, olijfolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Haal meer recepten op...