Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Koç yumurtasi - Ramstestikels
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, boter, casinobrood, citroensap, isot, knoflook, komijnpoeder, melk, olijfolie, ramstestikel, sumak en witte azijn
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: