Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Tagine with Pickled Figs
- Ingrediënten:
- bruine kippenfond, citroensap, gemalen kaneel, gembersap, honing, ingemaakte citroenschil, ingemaakte vijgen, olie, saffraan en zoete ui
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroenschil, ei, eidooier, gember, knoflook, kokosmelk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, suiker, ui, vruchtensap, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Amuse / diner uit Allerkerst:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / tussengerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Retour Japan:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: