Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Down to earth:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: