645 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemdroge witte wijneigroenteknoflooklauriermelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalotsuikertijmtomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Kreeftencrèmesaus

Ingrediënten:
arachideolie, boter, citroensap, cognac, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, pernod, rode port, prei, selderij, slagroom, tapiocameel, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Italiaanse tomatensoep met pesto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, boter, knoflook, margarine, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pomodoritomaat, rauwe ham, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Rivierkreeftjes à la bordelaise

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, olijfolie, peper, rivierkreeft, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kreeft à l'Americaine - homard à l'Americaine

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

marokkaanse minestrone

Ingrediënten:
rode aardappel, bleekselderij, boter, gemberpoeder, kippenbotten, lamsbotten, meiraap, peterselie, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui, vermicelli, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Zuppa reale

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ei, escarole, extra vergine olijfolie, knoflook, krulandijvie, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, peterselie, scamorza, spinazie, tomaat, wortel en zachte kaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Lente kipjes van ei

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, ei, eieren, ei, kip, kippen, kokosolie, konijn, water, krenten, olijf, olijven, bacon, bacon, tomaat, vet, water, winterwortel en wortel

Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht uit Koken voor twee:

Groenteschotel voor twee

Ingrediënten:
boontjes, boter, erwten, maiskorrels uit blik, peper, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Gevulde zeespin - txangurro relleno

Ingrediënten:
boter, droge sherry, knoflook, olijfolie, paneermeel, peper, prei, sjalot, soepgroenten, spinkrab, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:

Spaghetti bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, half-om-halfgehakt, italiaanse kruiden, laurierblaadje, magere spekreepjes, peper, rundergehakt, spaghetti, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Soupe de moules - Mosselsoep

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, lamsoren, mosselen, peper, peterselie, prei, saffraan, sjalot, slagroom, tijmsaus, tomaat, visbouillon, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Kalfsjus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, jeneverbessen, kalfsborst, kalfsbotten, kruidnagel, maïzena, peperkorrel, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, brood, foelie, gehakt, melk, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Garnalenbarquettes - barchette ai gamberetti

Ingrediënten:
aardappel, barquettes, bleekselderij, boter, garnaaltjes, melk, tomaat, ui, verse bladpeterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...