737 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentegroentebouillonknoflookkoolkorianderkruidenmelknootmuskaatolieolijfoliepeterseliepreisuikertijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Indiase bloemkool met rijst

Ingrediënten:
bloemkool, koriander, chilipepertje, citroen, gemalen kurkuma, gemberwortel, griekse yoghurt, neutrale olie, paksoi, rijst, snijbiet en specerijenmengsel

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Ongelofelijke cannelloni met bloemkool en broccoli uit de over

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, basilicum, bloemkool, broccoli, cannelloni, citroen, crème fraîche, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, gezeefde tomaten, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rodewijnazijn, romanesco, rucolablaadjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Bloemkool panna cotta met kipper

Ingrediënten:
gelatine, bloemkool, droge witte wijn, groentebouillon, hazelnootolie, kappertjes, kipper, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijnazijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Salade van geroosterde bloemkool & hazelnoten

Ingrediënten:
ahornsiroop, bladpeterselie, bleekselderij, bloemkool, gemalen piment, granaatappelpitten, hazelnoten, kaneel, olijfolie, sherryazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Knolselderijpuree met pittige bloemkool en kwarteleitjes

Ingrediënten:
bloemkool, bruine amandelen, citroensap, gemalen komijn, gemalen koriander, groentebouillon, grof zeezout, ingemaakte citroenschil, knoflook, kwarteleitjes, laurier, mild gerookt paprikapoeder, olijfolie, peterselie, ras el hanout, selderijknol, tahinpasta, ui en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met bloemkool - oedang bandung

Ingrediënten:
aardappelmeel, arachideolie, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, maïzena, noorse garnalen, peper, prei, sambal oelek, ui, verse bladselderij, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tajine met rundvlees, bloemkool en olijven

Ingrediënten:
bloemkool, broccoli, citroen, gemberpoeder, groene olijf, ingelegde citroen, knoflook, magere runderlappen, olie, ui, verse koriander, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Buffet / bijgerecht uit Provence:

Gegratineerde bloemkool - gratin de choufleur

Ingrediënten:
broodkruim, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, witte bloemkool en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...