Diner / voorgerecht uit Sous vide:
Lever van zeeduivel en torchon met gelei van groene appel met appelmoes en Oscietra kaviaar
- Ingrediënten:
- appel, groene, gelei van, appelmoes, kaviaar, oscieta en zeeduivel, torchon van lever
- Soort:
- sous-vide / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zeeduivel, torchon van lever in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zeeduivel, torchon van lever:
Diner / voorgerecht uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Story on a Plate: