Inmaakzout voor foie gras

Inmaakzout voor foie gras wordt beschouwd als inmaakzout.

Zoek naar inmaakzout voor foie gras in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met inmaakzout voor foie gras in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste inmaakzout voor foie gras recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient inmaakzout voor foie gras:

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Vulling met truffels

Ingrediënten:
armagnac, kalfsgehakt, kippengehakt, paté de foie gras, truffel, truffelschillen, vleesvulling, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Canapés

Ingrediënten:
bacon, cognac, foie gras, geklaarde boter, madeira, peper, port, vogellever, witbrood en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensbout met truffels

Ingrediënten:
cognac, ganzenleverpaté, gekookte ham, gerookte varkensbout, kalfsleverpaté, peper, pistachenoten, zout en zwarte truffel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Spot Prawns with Foie Gras Nage

Ingrediënten:
anijshop, appel, pink lady, bruine groentefond, garnaal, kervel, limoensap, lychee, geroosterde pindas, propyleenglycolalginaat, rauwe foie-gras, witte miso en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfslapjes "Colmar"

Ingrediënten:
asperges uit blik, ganzenleverpastei, kalfslapjes, olie, salie, truffel, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Snack of tussendoortje uit Modernist Cuisine [3]:

Cromesquis

Ingrediënten:
broodkruim, crème fraîche, ei, eidooier, foie gras van eend, frituurvet, gelatine, gellan, iota carrageen, rode port, truffeljus, ultra sperse 3®, zout en zwarte truffel

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht uit Elzas:

Terrine van aardappeltaart en foie gras

Ingrediënten:
aardappeltaartje, foie gras, foie graskruiden, kalfsfond, knoflook, pepers, veldsla en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / hartige taart / orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Sperziebonensalade met foie gras

Ingrediënten:
artisjokbodem, citroensap, foie gras, olijfolie, paddestoelen, peper, sperziebonen, truffel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees