Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
In wijn gestoofde pruimedanten - pruneaux au vin
- Ingrediënten:
- citroen, kaneelpijpje, pruimedant, rode vouvray, rode wijn, suiker en vanillestokje
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Rode vouvray wordt beschouwd als witte wijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met rode vouvray in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient rode vouvray:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit Macaron:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Tough Cookie:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / nagerecht uit Twaalf:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit El Bulli:
Basisrecept uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: