Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamskoteletten op Franse wijze
- Ingrediënten:
- augurk, boter, cognac, ei, ganzeleverpaté, knoflook, lamskotelet, sjalot, tomatenpuree, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ganzeleverpaté wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganzeleverpaté in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganzeleverpaté:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Macaron:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro: