Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamskoteletten op Franse wijze
- Ingrediënten:
- augurk, boter, cognac, ei, ganzeleverpaté, knoflook, lamskotelet, sjalot, tomatenpuree, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ganzeleverpaté wordt beschouwd als foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ganzeleverpaté in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ganzeleverpaté:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Macaron:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro: