Kalfsbotten

Kalfsbotten wordt beschouwd als kalfsvlees.

Alternatieve namen: kalfsbeenderen en kalfsbot.

Zoek naar kalfsbotten in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsbotten in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalfsbotten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsbotten:

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Consommé met deeghoedje

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, eiwit, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, laurierblad, peperkorrels, peterselie, prei, rundergehakt, runderpoulet, sesamzaad, soepgroenten, tijm, tuinkruiden, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Blanke fond

Ingrediënten:
bouquet garni, bouquet marmite, kalfsbeenderen, peperbolletjes, runderbeenderen, soepvlees, water en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, gladde peterselie, jonge haan, kalfsbotten, kalfspoot, laurier, preiwit, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Fond

Ingrediënten:
gevogeltekarkassen, kalfsbotten, kalfspoot, kalfsvlees, knolselderij, laurier, peper, prei, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Aspic

Ingrediënten:
bouquet garni, champagne, cognac, eiwit, elzas, kalfsbotten, kalfsvoet, madeira, prei, rundvlees mager, selderij, ui, varkensschenkel, varkenszwoerd en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kippenlevers in gelei

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, kippenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, prei, sherry, ui en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, flestomaten, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, braadkip, cotechinoworst, gepekelde ossentong, groene saus, kalfsbotten, kalfshak, kalfsschenkel, kalfsvoet, laurier, peper, prei, rode saus, rode wijn, runderbotten, runderschenkel, ui, wortel, zampone, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bouquet garni, kalfsbotten, knoflook, kruidnagel, peperkorrels, soepkip en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon