wild

Zoek naar wild in uw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Hertenbiefstuk met gebakken knolselderijblokjes en misojus

Ingrediënten:
hertenbiefstuk, knolselderij, kruimige aardappelen, milde olijfolie, misopasta, roomboter, selderij, volle melk en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vulling voor hazenbout

Ingrediënten:
appel, bloedworst, boter, kippenlever, knoflook, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, peterselie, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Rehrückenfilet im Pfeffermantel mit Lebkuchensauce, Schwarzwurzeln, Rosenkohl und Mohnspätzle / Reerugfilet in pepermantel met peperkoekssaus, schorseneren, spruitjes en maanzaadspätzle

Ingrediënten:
boter, fleur de sel, jeneverbessen, laurier, maanzaadspätzle, olijfolie, reerug, reerugfilet, schorseneren en spruitjes, tijm, wildfond en peperkoeksaus, zwarte peper en zwart lijnzaad

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Wildschweinkotelettes mit Grüner Pfeffercreme / Koteletten van wildzwijn met groene pepercrème

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Eifler Rehrücken im Spätburgunder-Sud pochiert / Gepocheerde Rehrug uit de Eiffel in Spätburgunder

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Medaillons van hert of ree met grove mosterd en avocado

Ingrediënten:
avocado, basilicum, bieslook, boter, brandewijn, cherrytomaten, grove mosterd, hertenmedaillons, honing, knoflook, koriander, olijfolie, room en ui

Soort:
wild
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Hertensteak à la jardinière

Ingrediënten:
asperges uit blik, erwten, hertenbiefstuk, italiaanse slasaus, maïskorrels uit blik, mango-chutney, olie, oregano, paprikapoeder, rode paprika, rozemarijn, salie, snijbonen, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde ree met olijven in rode wijn

Ingrediënten:
bloem, graanmosterd, olijven, peper, peperkoek, reeschouder, rode wijn, uien, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoverij van ree

Ingrediënten:
aalbessengelei, jeneverbessen, laurier, maïszetmeel, peper, reestoofvlees, tijm, vetstof, wijnmarinade, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenmedaillons met bramensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, geklaarde boter, hertenmedaillons, ingemaakte uitjes, peper, rode-bessenjam, rode wijn, wildfond, zout en zwarte bessen

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner uit Rijksmuseum kookboek:

Hazenpeper

Ingrediënten:
boter, bouillon, cranberry, hazenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, milde azijn, ontbijtkoek, peper, pruimen, rode wijn, sleedoornbessen, spekblokjes, suiker, ui, venkel, verjus, zilverui, vossenbessen, wijnazijn en wortel

Keuken:
Nederlands
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met peperonata - coniglio con peperonata

Ingrediënten:
boter, gele paprika, groene paprika, konijn, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet gepaneerd met pistachenoten en pijnboompitten

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwitten, everzwijnfilet, peper, pijnboompitten, pistaches, room, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet in deegkorst

Ingrediënten:
champignons, ei, everzwijnfilet, honing, kruimeldeeg, peper, room, rozemarijn, vetstof, wijnmarinade, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met geitenkaas en appelgarnituur

Ingrediënten:
appelen, appelsiroop, geitenkaas, jeneverbessen, konijnenrug, laurier, maïszetmeel, peper, peterselie, pinda's, rode wijn, tijm, uien, vetstof, vleesbouillon, wortelen en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met champignons

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, kaas, konijn, peper, room, ui, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met zuiderse groenten

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, gemberpoeder, tomaat, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, konijn, korianderblaadjes, korianderpoeder, paprikapoeder, paprika's, peper, rozijnen, saffraan, uien, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn uit het meetjesland

Ingrediënten:
appelen, azijn, gecondenseerde melk, gerookt spek, konijn, kruidnagel, laurier, peper, suiker, tijm, trappistenbier, uien, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
bosui, boter, cashews, paddestoel, hertenbiefstuk, olie, peper, rode wijn, sajlot, slagroom, tijm, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hertenbiefstuk met honingsaus en morieljes

Ingrediënten:
aardappelmeel, appelsap, boter, citroensap, hertenbiefstuk, honing, kastanjechampignons, kerrie, morieljes, peper, sherry, tijm, ui, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gemzenkoteletten met paddenstoelen en zuidvruchten - costolette di camoscio ai funghi e frutta secca

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, gedroogde abrikoos, gedroogde porcini, gemzenkotelet, hertenkotelet, jeneverbes, olijfolie, pruimedant, rodewijnazijn, suiker, thee, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Lapin de saupiquet - Opdienen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, bouillon, cognac, croutons, fleurons, fond, gebakken lever, gedroogde pruimen, geklaarde boter, gestoofd konijn en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Lapin de saupiquet - Konijn stoven

Ingrediënten:
bloem, gemarineerd konijn, jonge rode wijn, kalfsfond, konijnenlever, lardons, marinade, olijfolie, runderfond en ui

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Kaninchen mit Bulgur / Konijn met bulgur

Ingrediënten:
bleekselderij, bulgur, citroensap, citroenschil, dille, gedroogde abrikozen, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelstokjes, konijnenbotten, konijnenbout, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, walnoten, witte wijn, wortel, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
wild