wild

Zoek naar wild in uw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di cervo, porcini e crema fritta - Hertenlende, eekhoorntjesbrood en gefrituurde banketbakkersroom

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, banketbakkersroom, hertenlende, knoflook, marinade voor hertenlende, peper, peterselie, plantaardige olie, rodewijnsaus, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees in tapenadesaus

Ingrediënten:
bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot, tapenade en worcestersaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet gepaneerd met pistachenoten en pijnboompitten

Ingrediënten:
bloem, boter, eiwitten, everzwijnfilet, peper, pijnboompitten, pistaches, room, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet in deegkorst

Ingrediënten:
champignons, ei, everzwijnfilet, honing, kruimeldeeg, peper, room, rozemarijn, vetstof, wijnmarinade, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Lapin de saupiquet - Opdienen

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, bouillon, cognac, croutons, fleurons, fond, gebakken lever, gedroogde pruimen, geklaarde boter, gestoofd konijn en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Lapin de saupiquet - Konijn stoven

Ingrediënten:
bloem, gemarineerd konijn, jonge rode wijn, kalfsfond, konijnenlever, lardons, marinade, olijfolie, runderfond en ui

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hertenbiefstuk met paddenstoelensaus

Ingrediënten:
bosui, boter, cashews, paddestoel, hertenbiefstuk, olie, peper, rode wijn, sajlot, slagroom, tijm, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hertenbiefstuk met honingsaus en morieljes

Ingrediënten:
aardappelmeel, appelsap, boter, citroensap, hertenbiefstuk, honing, kastanjechampignons, kerrie, morieljes, peper, sherry, tijm, ui, wildkruiden en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met champignons

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, kaas, konijn, peper, room, ui, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn met zuiderse groenten

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, gemberpoeder, tomaat, honing, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, konijn, korianderblaadjes, korianderpoeder, paprikapoeder, paprika's, peper, rozijnen, saffraan, uien, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijn uit het meetjesland

Ingrediënten:
appelen, azijn, gecondenseerde melk, gerookt spek, konijn, kruidnagel, laurier, peper, suiker, tijm, trappistenbier, uien, vetstof, water en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Konijnenrug met geitenkaas en appelgarnituur

Ingrediënten:
appelen, appelsiroop, geitenkaas, jeneverbessen, konijnenrug, laurier, maïszetmeel, peper, peterselie, pinda's, rode wijn, tijm, uien, vetstof, vleesbouillon, wortelen en zout

Soort:
wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:

Hazenrug, hazenpeper en hazenbloedworst

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bloemendaalse kool, boter, briochebrood, buikspek, calvados, crème fraîche, eau de vie, ei, gemberpoeder, hazenbloed, hazenbout, hazenvlees, jenever, kaneel, karkas van haas, knoflook, kruidnagel, laurier, majoraan, nitrietzout, olijfolie, peterselie, rode peperkorrels, roggemeel, room, boter, tijm, ui, varkensdarm, wildfond, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Venison Loin Rossini

Ingrediënten:
eendenlever, hertenlende, paddestoelenjus, pastaschelpen, room, truffeljus, zomertruffel en wildfond

Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenrug met peertjes

Ingrediënten:
boter, bruine kandijsuiker, citroen, cognac, gedroogde jeneverbessen, gestoofde appel, hazenbotjes, hazenrug, kaneel, kipkroketjes, knolselderijpuree, kruidnagel, laurier, mosterd, parures van haas, rode bessengelei, rode wijn, room, selderij, sjalot, stoofpeertjes, tijm, ui, vanillestokje, water, witlof en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hazenrug met room

Ingrediënten:
appel, boter, gemalen jeneverbessen, hazenrug, jeneverbessen, knoflook, laurier, mirepoix van groente, mosterd, olie, parures van haas, peper, rode bessengelei, room, selderij, tijm, veenbessen, wildfumet, wortel en zout

Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hertenfilet

Ingrediënten:
boter, hertenfilet, mosterd, peper, reefilet, roomsaus en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Rezepte aus 40 jahren

Diner / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren:

Wildschweinkotelettes mit Grüner Pfeffercreme / Koteletten van wildzwijn met groene pepercrème

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Reerug zonder bot

Ingrediënten:
olie, ontbeende reerug, peper en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Hirschrücken in Hagebuttensauce - Hertenrug in rozebottelsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, eekhoorntjesbrood, hertenrugfilet, peper, rozenbottelsaus, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hertenbout - Gigue

Ingrediënten:
appel, azijn, bessen, bloed, bruine jus, hertenbout, jeneverbessen, kastanjes, kool, laurier, raapjes, rode bessengelei, rode wijn, selderij en ui

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Hertenmedaillons met bramensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, geklaarde boter, hertenmedaillons, ingemaakte uitjes, peper, rode-bessenjam, rode wijn, wildfond, zout en zwarte bessen

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met peperonata - coniglio con peperonata

Ingrediënten:
boter, gele paprika, groene paprika, konijn, olijfolie, peper, rode paprika, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Konijn met honing en citroen met briljante orgaanspiesjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, cheddar, citroen, colman's mosterdpoeder, gedroogde spaanse peper, gemalen piment, gerookt dooregen spek, goudse kaas, honing, knoflook, konijn, nootmuskaat, olijfolie, peper, tijm, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
wild