wild

Zoek naar wild in uw eigen kookboeken

Wild koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Gebraden fazant met pancetta

Ingrediënten:
boter, fazant, groentebouillon, knoflook, laurier, pancetta, salie en vin santo

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Cinghiale - Everzwijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, salie, witte wijn en zwijnenlende

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Konijn met knoflook - conejo al ajillo

Ingrediënten:
knoflook, konijn, olijfolie, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Haas a la Royale, sauce Royale

Ingrediënten:
haas en sauce royale

Soort:
wild
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Lapin aux olives - Konijn met olijven

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, kippenbouillon, knoflook, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peper, picholine-olijven, bladpeterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Konijn met paprika

Ingrediënten:
bloem, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevuld konijn

Ingrediënten:
champignons, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, konijn, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, varkensgehakt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzuur konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijhart, groene olijven, knoflook, konijn, olijfolie, pantelleria-kappertjes, pijnboompitten, rozemarijn, salie, sjalot, suiker, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, crème fraîche, distelolie, doorregen spek, gedroogde pruimen, gemberpoeder, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, mierikswortel, mosterdpoeder, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap, tomatenpuree, vossenbessen, wildfond, wildzwijnbout, wortel, zout en zwarte bessensap

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Truffelmenu: Wildhasenrücken mit Topinambur und schwarzem Trüffel / Wilde hazenrug met topinambur en zwarte truffel

Ingrediënten:
boter, cognac, ganzenleverterrine, jeneverbessen, laurier, marinade voor hazenrug, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, tijm, topinamboer, truffel, wilde hazenrug met bot en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Geschmortes Kaninchen mit Kümmel und Senf - Gesmoord konijn met karwijzaad en mosterd

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, droge witte wijn, gevogeltefond, grove mosterd, karwijzaad, konijnenbouten, konijnrug, konijnschouder, olijfolie, parelui, peper, rozemarijn, salie, slagroom, tijm, tomaten, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Hertengebraad - carne de ciervo asada

Ingrediënten:
brandewijn, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, peper, reuzel, rode wijn, schouder van hert, ui, verse marjolein, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde everzwijnfilet

Ingrediënten:
bladerdeeg, boschampignons, cognac, eiwitten, everzwijnfilet, ham, kipfilet, knoflook, peper, room, sjalot, vetstof, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hertenfilet met vijgencompote

Ingrediënten:
citroen, hertenfilet, peper, rode port, sinaasappel, suiker, vetstof, vijgen, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakte gele bieslook met gemarineerde hertenbiefstuk (Jiu Huang Lu Rou Si)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, chilipeper, chinese bieslook, chinkiangazijn, gember, hert, olie, shaoxing-rijstwijn en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Everzwijnfilet met appel en geflambeerde vijgen

Ingrediënten:
appelen, everzwijnfilet, honing, honingazijn, peper, rode wijn, sinaasappellikeur, sjalotje, suiker, vetstof, vijgen, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Rabbit loin sous vide

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hertenfilet met cumberlandsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, cranberry's, gember, hertenfilet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagelpoeder, mosterdpoeder, olijfolie, rode port, sinaasappel, sjalotjes, suiker, vetstof en zout

Soort:
wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Balkenbrij van wild zwijn en bramen

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, paddestoelen, peper, rietsuiker, rozijnen, spekblokjes, water, wilde bramen, wildfond, wildkruiden, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
wild
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Recept uit Elzas:

Everjongcarré met kweepeer, witte kool en karwij

Ingrediënten:
boter, bouillon, bruine fond, carré van jong everzwijn, fleur de sel, karwij, kweeperen op siroop, peper, pinot noir en vieille prune

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Hertenkotelet met roquefortsaus

Ingrediënten:
boter, cranberriecompote, hertenkotelet, knoflookpoeder, peper, peren uit blik, port, roquefort, zoete witte wijn en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hertenfilet met kruidenkorst

Ingrediënten:
bosbessenjam, boter, broodkruim, eierdooier, hertenfilet, honing, jeneverbessen, koriander, maïszetmeel, peper, rode wijn, tijm, vetstof, walnoten, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenworstjes in espagnolesaus

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, champignons, hertenworstjes, ketchup, knoflook, maïzena, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sherry, tijm, tomaat uit blik, ui en worcestersaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
wild
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hertenvlees met aardappelgoulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, hertenvlees, jeneverbessen, knolselderij, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en worcestersaus

Keuken:
Midden-europees
Soort:
wild
Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wild konijnfilet in sesamjas

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, ei, gember, maïzena, peper, sesamzaad, sinaasappelmarmelade, wilde konijnfilet en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild