varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Varkensfilet in de pan

Ingrediënten:
knoflook, olie, salie, varkensfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Gevulde karbonade met piment en tijm

Ingrediënten:
gember, jenever, knoflook, limoen, limoenrasp, limoensap, olie, pimentbolletjes, ribkarbonades, rode peper, tijm, ui en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de jambon - Hammousse

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, droge witte wijn, gekookte ham, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kippenbouillon, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Filet de mignon de porc au Graves blanc, Chateau Victoria - Varkenshaas met witte Graves, Chateau Victoria

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, jeneverbessen, knoflook, koolraap, peper, prei, varkenshaas, witte graves, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenshaasje, gevuld

Ingrediënten:
boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Snelle varkenshaas

Ingrediënten:
boter, jenever, mosterd, peper, room, sjalot, varkenshaas en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenskotelet Cross and Blackwell

Ingrediënten:
boter, peper, peterselie, piccalilly, room, varkenskotelet, wijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Brindisa food room liesques 4, geroosterd boerenbrood met worst en paprika

Ingrediënten:
boerenbrood, ingelegde groene guindillapaprika, knoflook, salchichon en tomaten

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en meloen

Ingrediënten:
meloen en rauwe ham

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Salsiccie con friarelli - Braadworstjes met bimi

Ingrediënten:
aspergebroccoli, bimi, knoflook, olijfolie en varkensbraadworst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hideg csabai karaj - Varkensvlees à la Csabai

Ingrediënten:
csabaer worst, ingelegde groenten, knoflook, plantaardig vet, reuzel, sla, varkensribstuk en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Dubbele varkenskoteletten met lentegroenten

Ingrediënten:
banaansjalotten, boter, doperwtjes, knoflook, olie, peper, peultjes, sperziebonen, tomaat, varkenskoteletten, witte meirapen, wortelgroen, worteltjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Schiffala

Ingrediënten:
gezouten en gerookte varkensschouder, kruidnagel, laurier, mierikswortel, mosterd en ui

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Palette à la diable

Ingrediënten:
druivenpitolie, gezouten varkensschouder, scherpe mosterd en varkensdarmnet

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Varkensrollade - rôti de porc

Ingrediënten:
dijonmosterd, reuzel, varkensrollade, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensnootjes met trappistenbier

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, peper, preiwit, runderfond, trappistenbier, varkenshaasje, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Witlof met ham gegratineerd in de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groente, ham, kaas, melk en witlof

Keuken:
Belgisch / Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Zhen jiang shui jing xiao rou - Kristallen varkensterrine uit Zhenjiang

Ingrediënten:
aluinpoeder, chinkiangazijn, gember, lente-ui, pekelzout, shaoxingwijn, steranijszaden, szechuanpeperkorrels, varkensvoorpoot en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Mieren die in de boom klimmen

Ingrediënten:
chilisaus, donkere sojasaus, glasmie, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor mieren die in de boom klimmen, medium dry sherry, pikante sojabonenpasta, shaoxingwijn, sojaolie, varkenshaas en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Roti de porc aux choux - In de pan gebraden varkensvlees met kool

Ingrediënten:
boter, groene kool, karwijzaad, knoflook, laurier, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, sauce diable, sauce piquante, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, tijm, ui, varkensbraadvlees, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Varkensrollade met braadjus en aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
gevogeltefond, kalfsfond, knoflook, laurier, paprika edelsusz, peper, peterselie, soepgroenten, ui, varkensbuik zonder zwoerd en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde varkenskarbonades - côtes de porc farcies à la provençale

Ingrediënten:
broodkruim, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, provençaalse kruiden, ribkarbonades, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Braciole di maiale di Rosetta - Varkenslende van Rosetta

Ingrediënten:
azijn, extra vergine olijfolie, gekruide bloem, haaskarbonade, knoflook, laurier, rode wijn, spaanse peper, tomaten uit blik, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees