varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekruide ham

Ingrediënten:
gekookte ham, limoensap, mangochutney, marinade voor gekruide ham, peterselie, santen en zure room

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Geroosterde ham

Ingrediënten:
gekookte ham, kruidnagels, maïzena, marinade voor geroosterde ham, oregano, rode bessengelei en rode bessensaus

Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sliced Pork with hot Sauce / Varkensplakjes in hete saus

Ingrediënten:
eiernoedels, hete chilisaus, knoflookteen, lente-ui, plantaardige olie, sesamolie, tomatenketchup, varkenshaas, water en zeezout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Rollade met appel

Ingrediënten:
aardappelpartjes, appel, bieslook, bloem, citroensap, honing, marinade voor varkenslende, varkenslende, vlierbessen, vlierbessenwijn en witbroodkruim

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Varkenshaas met kruiden

Ingrediënten:
bloem, marinade voor varkenshaas, oregano, salie, slagroom en varkenshaas

Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Duroc varken, biet en ui

Ingrediënten:
biet, gekonfijt en geroosterd varkensvlees, kamille, rozebottelthee en ui

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mignonnettes met pruimensaus

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, peper, rodebessengelei, room, varkensoesters, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Recept uit De liefde van de man ...:

Chop Suey

Ingrediënten:
bamboespruit, chinese kool, droge sherry, gember, kip, koriander, lente-ui, olie, taugé en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mignonnettes met witte-wijnsaus

Ingrediënten:
kalfsfond, muskaatdruiven, peper, room, roze peperkorrels, varkensoesters, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mignonnettes met blauwaderkaas in mosterdroom

Ingrediënten:
blauwaderkaas, hazelnoten, jenever, mosterd, peper, room, varkensoesters, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de porc Robert - In verse tomatensaus gesmoorde varkenskarbonades

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, bruine fond, droge witte wijn, knoflook, marinade voor varkensvlees, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, salie, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Jambon braisé au madère - In Madeira gesmoorde ham

Ingrediënten:
arrowroot, boter, champignons, fond, gekookte ham, laurier, madeira, maïzena, olie, peterselie, poedersuiker, runderbouillon, tijm, truffel uit blik, truffelvocht, ui, wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Liang ban rou - Dubbelgekookt varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, chilibonensaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, speklappen, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing lazi chao roupian - Geroerbakt varkensvlees met spaanse pepers

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, spaanse peper, suiker, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Varkensvleesvulling voor polentapastei

Ingrediënten:
boter, buikspek, mager varkensvlees, nootmuskaat, peper, salie, worstvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Jiaoyan pai gu - Gezouten en gepeperde krabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, varkenskrabbetjes, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de porc Charcutière - In verse tomatensaus gesmoorde varkenskarbonades met augurk en kappertjes

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bloem, boter, bruine fond, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, marinade voor varkensvlees, olie, peper, peterselie, reuzel, runderbouillon, salie, tijm, tomaten, tomatenpuree, ui, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Jambon braisé Morvandelle - In wijn gesmoorde ham in champignon-roomsaus

Ingrediënten:
blanke fond, boter, bruine fond, chablis, champignon-roomsaus, champignon-roomsaus met eidooier, gekookte ham, hamvet, kruidnagel, olie, peterselie, poedersuiker, poully-fuissé, tijm, ui, witte bourgogne en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao douya - Geroerbakte sojabonenspruiten met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, gemberwortel, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, sojabonenspruiten, taugé en trassi

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Dong po rou - Varkensvlees à la Donpo

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, gestoomde lotusbladbroodjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik met vel en witte rijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Biergartenmenu: Braten von Schweinebauch / Varkensbuikgebraad

Ingrediënten:
karwij, knoflook, paprikapoeder, peper, selderij, sjalot, varkensbotten, varkensbuik, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huang gua chao roupian - Geroerbakte komkommer met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chilipepervlokken, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees