varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Varkensoren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, eendenvet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, mosterd, peper, peterselie, sjalot, ui, varkensoren, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Gefüllter Bauch von Schwabisch-Hällischen Schwein mit Biersauce / gevulde buik van Swabisch-Hällisch zwijn met biersaus uit de stoomoven (Christian Jürgens)

Ingrediënten:
biersaus, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, tijm, varkensbuik met zwoerd, vulling voor varkensbuik, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Amuse / diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Knikkers van graan-gevoerd varkensvlees met borrachasaus

Ingrediënten:
amandelen, bier, canola-olie, chilipeper, knoflook, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Jungschweinkarree mit Rhabarberkompott, Morcheln und Mangold / Carré van jong varken met rabarbercompote, morieljes en snijbiet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Speklapjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn, speklapjes en tijm

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Varkenskotelet met groente-lavendelnage (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Spareribs

Ingrediënten:
bijlage, olijfolie en spareribs

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pata Negra mit Erbsen, Minze und Holzkohle-Öl / Pata negra met doperwten, munt en houtskoololie

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning

Ingrediënten:
citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus

Keuken:
Aziatisch / Frans / Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Milchferkelbrust mit Maronen, Rosenkohl und Pfifferlingen gefüllt / Speenvarkenborst gevuld met kastanjes,spruitjes en cantharellen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gekruide varkenshaas (Dollase)

Ingrediënten:
bruine boter, fleur de sel, groene peper, piment, roze peper, varkenshaas, witte peper en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / voorgerecht uit Metzger Special:

Schweinefusssülze - Varkenspootzult

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Doppelkotelett von Schwein mit Hopfensprossen und Gewürzjus / Dubbele karbonade van varken met hopscheuten en kruidenjus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinemedaillons mit Espresso-Chili-Würze auf Limettenrisotto / Varkensmedaillons met espresso-chilikruiden op limoenrisotto

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Schweinefilet mit Knoblauchkrumen und Paprikagemüse / Varkensfilet met knoflookkruim en paprikagroente

Ingrediënten:
knoflookkruim, olijfolie, paprika, peper, varkensmedaillon en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Gekochter Schweinebauch auf Japanische Art / Gekookte varkensbuik op Japanse manier

Ingrediënten:
bonitovlokken, daslook, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rettich, sake, shii-takes, speenvarkenbuik, suiker, varkensbuik en zoutloze donkere sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Casseler rib

Ingrediënten:
casselerrib

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte varkensfilet met groene pepersaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, crème fraîche, eidooier, groene peperkorrels, mosterd, olijfolie, peper, tijm, varkensfilet en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Gepökeltes Spanferkelschäufele mit Honig-Mandel Glasur und Wirsingpüree - Gepekeld speenvarkenschouder met honing-amandelglazuur en puree van savooiekool

Ingrediënten:
amandelschilfers, honing, knolselderij, laurier, mosterdzaad, pekelzout, peper, peperkorrels, puree van savooiekool, rozemarijn, speenvarkenschouder, tijm, ui en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Aziatische köfte

Ingrediënten:
arachideolie, broodkruim, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, noedels, sesamolie, sjalot, sweet and sour sauce, thaise vissaus, varkensgehakt, vijfkruidenpoeder, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Varkensgehaktballetjes voor Thaise rijstsoep

Ingrediënten:
knoflook, koriander, varkensgehakt, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mignonnettes met pruimensaus

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, peper, rodebessengelei, room, varkensoesters, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Schouderham met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, azijn, broodkruim, gedroogde munt, honing, komijn, passum, peper, schouderham, sjalot en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees