varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met geconserveerde sichuan groente

Ingrediënten:
geconserveerde sichuan groente, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, sojaolie en varkenshaas

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Meloen met parmaham

Ingrediënten:
meloen en parmaham

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Geroosterd buikspek

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gele bonenpasta, hoisinsaus, lichte sojasaus, mager buikspek, rode voedingskleurstof, suiker, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gegrilde varkenshaas in een gembermarinade

Ingrediënten:
droge witte wijn, gember, knoflook, lente-ui, sesamolie, varkenshaas, zoetstof, zoutarme kippenbouillon en zoutarme sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gekookt varkenspootje

Ingrediënten:
gepekeld varkenspootje, laurierblad en peperkorrel

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden varkensnek

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, knoflook, rozemarijn en varkensnek

Keuken:
Russisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Zoetzure krabbetjes

Ingrediënten:
krabbetjes, marinade voor zoetzure krabbetjes en tuinkruiden

Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensnootjes met trappistenbier

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, peper, preiwit, runderfond, trappistenbier, varkenshaasje, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Roti de porc aux choux - In de pan gebraden varkensvlees met kool

Ingrediënten:
boter, groene kool, karwijzaad, knoflook, laurier, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, sauce diable, sauce piquante, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, tijm, ui, varkensbraadvlees, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Salsiccie con friarelli - Braadworstjes met bimi

Ingrediënten:
aspergebroccoli, bimi, knoflook, olijfolie en varkensbraadworst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en meloen

Ingrediënten:
meloen en rauwe ham

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Braciole di maiale ubriache - Varkenskoteletten met venkelzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, karbonades, knoflook, peterselie, rode wijn en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto di maiale con le mele - Varkensfilet met appel

Ingrediënten:
appel, boter, gevogeltefond, knoflook, pancetta, salie, tijm, varkensfilet en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met rabarber en rodekool met sabayonsaus

Ingrediënten:
appel, azijn, eierdooiers, kaneelpijpje, laurier, peper, pure chocolade, rabarber, rodekool, rode wijn, suiker, varkenslapjes, vetstof, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian sausage

Ingrediënten:
chilipepervlokken, knoflook, mild paprikapoeder, oregano, rode wijnazijn, suiker, varkensgehakt, venkelzaad, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Varkenspoot met kandijsuiker uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, kandijsuiker, lente-uien, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn en varkensvoorpoot

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Chair à saucisse - Worstvlees voor worsten,vullingen, patés enz

Ingrediënten:
épices fines, mager varkensvlees, rugvet, varkensvet, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zult van varkenspoot

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mixed pickles, peperkorrels, peterselie, selderijknol, varkenspoten, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Char-siu: Kantonees geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
hamlappen, marinade voor char-siu, varkensschouder en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinebauch mit gebratenen Pilzen - Varkensbuik met gebakken paddelstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Varkenskotelet

Ingrediënten:
koriander, olijfolie, peper, varkenslendekarbonade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Varkensrollade met braadjus en aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
gevogeltefond, kalfsfond, knoflook, laurier, paprika edelsusz, peper, peterselie, soepgroenten, ui, varkensbuik zonder zwoerd en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Celeng geseng - In bambu op open vuur geroosterd gekruid varkensvlees

Ingrediënten:
bamboepijpen, bananenblad, bumbu bali, citroenblaadjes, kokosolie, salamblaadjes, varkensschouder, witte peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees