varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Geroosterd buikspek

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gele bonenpasta, hoisinsaus, lichte sojasaus, mager buikspek, rode voedingskleurstof, suiker, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Varkenspoot met kandijsuiker uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, kandijsuiker, lente-uien, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn en varkensvoorpoot

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Char-siu: Kantonees geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
hamlappen, marinade voor char-siu, varkensschouder en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met geconserveerde sichuan groente

Ingrediënten:
geconserveerde sichuan groente, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, sojaolie en varkenshaas

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinebauch mit gebratenen Pilzen - Varkensbuik met gebakken paddelstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zult van varkenspoot

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mixed pickles, peperkorrels, peterselie, selderijknol, varkenspoten, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Meloen met parmaham

Ingrediënten:
meloen en parmaham

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Varkensvlees met mierikswortel en appelmoes

Ingrediënten:
appelmoes, mierikswortelpuree, varkensvlees en zure room

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Geschmortes Eisbein auf Möhren, Petersilienwurzeln und Kartoffeln / Gesmoord eisbein op wortel, peterseliewortel en aardappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemige aardappel, bruine suiker, eisbein, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterseliestengels, peterseliewortel, prei, tijm, ui, varkensvet, water, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beiers varkensgebraad

Ingrediënten:
boter, bruin bier, karwijzaad, knoflook, reuzel, varkensschouder en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bloedworst met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
knoflook, morcilla, munt, olijfolie, peper, toast, tuinbonen, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gegrilde varkenshaas in een gembermarinade

Ingrediënten:
droge witte wijn, gember, knoflook, lente-ui, sesamolie, varkenshaas, zoetstof, zoutarme kippenbouillon en zoutarme sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Chair à saucisse - Worstvlees voor worsten,vullingen, patés enz

Ingrediënten:
épices fines, mager varkensvlees, rugvet, varkensvet, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gekookt varkenspootje

Ingrediënten:
gepekeld varkenspootje, laurierblad en peperkorrel

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spareribs met tomaten en groenten voor polenta

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, polenta, pruimtomaten in blik, ui, varkens-spareribs, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden varkensvlees met azijn en laurier

Ingrediënten:
boter, laurier, plantaardige olie, rode wijnazijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sweet and Sour Pork / Sweet and Sour varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met zwartoogbonen en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworstjes met gesmoorde uien en tomaten

Ingrediënten:
gele paprika, ongekruide varkensworstjes, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian sausage

Ingrediënten:
chilipepervlokken, knoflook, mild paprikapoeder, oregano, rode wijnazijn, suiker, varkensgehakt, venkelzaad, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden varkensnek

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, knoflook, rozemarijn en varkensnek

Keuken:
Russisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met rabarber en rodekool met sabayonsaus

Ingrediënten:
appel, azijn, eierdooiers, kaneelpijpje, laurier, peper, pure chocolade, rabarber, rodekool, rode wijn, suiker, varkenslapjes, vetstof, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Solomillo con castañas - Geroosterde varkenshaas met kastanjes

Ingrediënten:
honing, iberico varkenshaas, olijfolie, voorgekookte kastanjes, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees