varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Rôti de porc grand'mère - In de pan gebakken varkensvlees met aardappelen en uien

Ingrediënten:
aardappelen, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beiers varkensgebraad

Ingrediënten:
boter, bruin bier, karwijzaad, knoflook, reuzel, varkensschouder en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Indorock:

Babi panggang - malse ribs met mangosambal

Ingrediënten:
5-spice, bosuitjes, gember, javaanse suikerstroop, kecap manis, knoflook, mangosambal, palmsuiker, sambal ulek, sesamzaad, tamarindepasta, varkensribben, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Varkenspoot met kandijsuiker uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, kandijsuiker, lente-uien, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn en varkensvoorpoot

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Braciole di maiale ubriache - Varkenskoteletten met venkelzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, karbonades, knoflook, peterselie, rode wijn en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto di maiale con le mele - Varkensfilet met appel

Ingrediënten:
appel, boter, gevogeltefond, knoflook, pancetta, salie, tijm, varkensfilet en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Char-siu: Kantonees geroosterd varkensvlees

Ingrediënten:
hamlappen, marinade voor char-siu, varkensschouder en vloeibare honing

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Meloen met parmaham

Ingrediënten:
meloen en parmaham

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met geconserveerde sichuan groente

Ingrediënten:
geconserveerde sichuan groente, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, sojaolie en varkenshaas

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Scharrelvarken met blokjes inktvis en chorizo, gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chorizo des aldudes, courgette, harissa, inktvis, inktvisinkt, olijfolie, tomatencoulis, uitgebeend varkensribstuk en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Mini-stokjes - bastoncitos variados

Ingrediënten:
chorizo, groene gevulde olijven, groene paprika, rode paprika en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Artisjokken met ham - alcachofas con jamón

Ingrediënten:
artisjok, citroen, doperwten uit blik, ei, olijfolie, rauwe ham, serranoham, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees met rozemarijn - arrosto con il rosmarino

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse rozemarijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Geroosterd buikspek

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gele bonenpasta, hoisinsaus, lichte sojasaus, mager buikspek, rode voedingskleurstof, suiker, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Leeuwekoppen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bruine suiker, chinese kool, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, varkensvet, water, waterkastanje in blik en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Gegrilde varkenshaas in een gembermarinade

Ingrediënten:
droge witte wijn, gember, knoflook, lente-ui, sesamolie, varkenshaas, zoetstof, zoutarme kippenbouillon en zoutarme sojasaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinebauch mit gebratenen Pilzen - Varkensbuik met gebakken paddelstoelen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Zult van varkenspoot

Ingrediënten:
azijn, ei, laurier, mixed pickles, peperkorrels, peterselie, selderijknol, varkenspoten, water en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworstjes met gesmoorde uien en tomaten

Ingrediënten:
gele paprika, ongekruide varkensworstjes, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spareribs met tomaten en groenten voor polenta

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, polenta, pruimtomaten in blik, ui, varkens-spareribs, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met zwartoogbonen en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden varkensvlees met azijn en laurier

Ingrediënten:
boter, laurier, plantaardige olie, rode wijnazijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Varkensvlees met mierikswortel en appelmoes

Ingrediënten:
appelmoes, mierikswortelpuree, varkensvlees en zure room

Soort:
varkensvlees