varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schweinefilet mit Dörrpflaumen gespickt auf Pfefferspitzkohl und Tresterjus - Varkensfilet gevuld met pruimedanten op peperspitskool en jus met eau de vie

Ingrediënten:
jus met eau de vie, peperspitskool, plantaardige olie, pruimedanten en varkensfilet

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Klassieke gehaktballen

Ingrediënten:
boter, ei, half om gehakt, olie, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rundvlees en zout

Keuken:
Duits / Zuid-Oostazië
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Diner / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Creative chef:

Gallisch recept

Ingrediënten:
varken

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde hamrollen

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, gruyère, ham, kropsla, melk, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Schiffala

Ingrediënten:
gezouten en gerookte varkensschouder, kruidnagel, laurier, mierikswortel, mosterd en ui

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Palette à la diable

Ingrediënten:
druivenpitolie, gezouten varkensschouder, scherpe mosterd en varkensdarmnet

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Dubbele varkenskoteletten met lentegroenten

Ingrediënten:
banaansjalotten, boter, doperwtjes, knoflook, olie, peper, peultjes, sperziebonen, tomaat, varkenskoteletten, witte meirapen, wortelgroen, worteltjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Witlof met ham gegratineerd in de oven

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groente, ham, kaas, melk en witlof

Keuken:
Belgisch / Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hideg csabai karaj - Varkensvlees à la Csabai

Ingrediënten:
csabaer worst, ingelegde groenten, knoflook, plantaardig vet, reuzel, sla, varkensribstuk en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofschotel van varkensvlees met groenten

Ingrediënten:
aardappelen, erwtjes, laurier, maïszetmeel, marjolein, peper, rozemarijn, tijm, ui, varkensstoofvlees, vetstof, water, wortelen en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenscassoulet (snelle wijze)

Ingrediënten:
tomaat, knoflook, laurier, peper, peterselie, rode bonen, tijm, varkenslapjes, vetstof, vleesbouillon, witte bonen, witte wijn, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensstoofpotje met bier

Ingrediënten:
champignons, gerookt spek, laurier, maïszetmeel, peper, tomatenpuree, trappistenbier, uien, varkensstoofvlees, vetstof, wortelen, zilveruitjes en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Mortel van honeren - Morterol van kip

Ingrediënten:
eidooier, kip, kaneel, wijn, wit broodkruim en wit specerijenpoeder

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schweinebraten mit Blaukraut - Varkensgebraad met rode kool

Ingrediënten:
donker bier, groentefond, knoflook, knolselderij, peper, rode kool, ui, varkensschouder met zwoerd, vleesfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenshaasje, gevuld

Ingrediënten:
boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Snelle varkenshaas

Ingrediënten:
boter, jenever, mosterd, peper, room, sjalot, varkenshaas en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Sulze mit Eisbein und Kerbelremoulade - Varkenshak met kervelremoulade

Ingrediënten:
aardappelchips, bleekselderij, dragonazijn, gelatine, gember, ingelegde gember, kervelremoulade, komkommer, laurier, mosterdzaad, prei, radijs, suiker, varkenshak, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Kasseler im Kümmelteig - Kasselerrib in karwijzaaddeeg

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, kasseler rib, laurier, lavas, peterselie, pimentkorrels, prei, suiker, ui en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Pökelrippchen mit Krautkartoffeln - Gezouten ribben met aardappel met kruiden

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter, cayennepeper, crème fraîche, gezouten en ontbeende ribbetjes, groentefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterdkorrels, room, sjalot, tijm, witte wijn, zout, zuurkool en zuurkoolsap

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Marinierter Schweinebauch mit Steinpilzgröstl - Gemarineerde varkensbuik met rösti van eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
bleekselderij, donkere kalfsfond, fleur de sel, marinade, olijfolie, oventomaten, rösti van eekhoorntjesbrood, sjalotten, varkensbotten, varkensbuik met zwoerd, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Witgekookt varkensvlees

Ingrediënten:
mager varkensvlees, pekingsaus en sichuansaus

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Saucijzenbroodjes met rode-uienmarmelade

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, nigellazaad, rode-uienmarmelade, roomboter en varkensworst

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Varkensschenkel

Ingrediënten:
varkensschenkel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees