varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Gevulde karbonade met piment en tijm

Ingrediënten:
gember, jenever, knoflook, limoen, limoenrasp, limoensap, olie, pimentbolletjes, ribkarbonades, rode peper, tijm, ui en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de jambon - Hammousse

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, droge witte wijn, gekookte ham, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kippenbouillon, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte schouderkarbonades

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, peper, schouderkarbonades en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met rode mosterdplant

Ingrediënten:
bamboe uit blik, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rode mosterdplant uit blik, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Schweinerücken auf Quitten-Spitzkraut mit Joghurt-Koriander-Dip / Varkensrug op kweepeer-spitskool met yoghurt-korianderdip

Ingrediënten:
berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zwitserse vleesrolletjes

Ingrediënten:
appenzeller, augurk, ei, italiaanse salami, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, tomaten en varkensbout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes "Miami"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, chinese kool, citroensap, engelse kerrie, engelse mosterd, gekookte ham, kruidenremoulade, mandarijnsap, mandarijn uit blik, mayonaise, mixed pickles, olie, rauwe ham, sla en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Parmaham, heel exclusief

Ingrediënten:
cognac, parmaham, rode bosbessencompote, room en suikermeloen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegrilde ham

Ingrediënten:
ananas uit blik, gekookte ham, gemberpoeder, mayonaise, olie, paprikapoeder, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Diner uit California Dreamin':

Varkenshaas met abrikozen en groene bladgroenten

Ingrediënten:
abrikoos, champagneazijn, groene bladgroenten, mosterd en varkenshaas

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Vulling van kalfsborst met varkensgehakt en ham

Ingrediënten:
broodkruim, ham, snijbiet en varkensgehakt

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Spareribs

Ingrediënten:
marinade voor spareribs en spareribs

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkenslapjes "Windsor"

Ingrediënten:
ananas uit blik, cocktailkersen, olie, slagroom, sojasaus, tuinkruiden, varkenslapjes, varkensleverpastei, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Salaison à sec - Zelfgezouten varkensvlees

Ingrediënten:
épices fines, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensbuikspek, varkenskinnebakkenspek, varkensschouder, varkenszwoerd, verse ham en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Staatsgeheim:

Bami goreng

Ingrediënten:
gember, ham, ketjap, knoflookteen, kool, mie, prei, rookspek, sambal oelek, selderij, varken, ve-tsin en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Celeng geseng - In bambu op open vuur geroosterd gekruid varkensvlees

Ingrediënten:
bamboepijpen, bananenblad, bumbu bali, citroenblaadjes, kokosolie, salamblaadjes, varkensschouder, witte peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met kerrie - braciole al curry

Ingrediënten:
boter, cognac, groentebouillon, kerrie, olijfolie, schouderkarbonade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:

Trilogie de cochon de lait - Speenvarkenkoteletjes op drie manieren

Ingrediënten:
boter, olie, peper, peterselie, saus bij speenvarken, shiitake, speenvarkenkoteletjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Porc Sylvie - Met kaas gevulde varkenshaas

Ingrediënten:
boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tranches de jambon en pipérade - Met tomaten, uien en paprika gebakken plakken ham

Ingrediënten:
cayennepeper, gerookte gekookte ham, groene paprika, hamvet, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tijm, tomaten en ui

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Varkenshaasspies met rabarbersalsa

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, knoflook, olijfolie, rabarber, rode peper, rode ui, sesamolie, sinaasappel, varkenshaas en zoete chilisaus

Keuken:
Nederlands
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cotechino

Ingrediënten:
cotechino en worst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensreepjes met groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvlees en zout

Soort:
vlees / varkensvlees