varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekookte ham met appel

Ingrediënten:
appel, citroensap, gekookte ham, marinade voor gekookte ham en rozemarijn

Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cotechino

Ingrediënten:
cotechino en worst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de porc sauce Nénette - Varkenskarbonade met mosterd, room en tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, kervel, knoflook, marinade au vin, mosterd, olie, peper, peterselie, reuzel, slagroom, tomatenpuree, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Stoofvlees van varkenswang met uien in cassis

Ingrediënten:
aardappelpuree, belgische mosterd, boter, grenadine, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, poeder van zwarte olijven, rode bietensap, rodenbach, tijm, ui, varkenswangen, wit boerenbrood en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Varkensfilet in de pan

Ingrediënten:
knoflook, olie, salie, varkensfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Scaloppine al dragoncello - Schnitzels met dragon

Ingrediënten:
bloem, dragon, olijfolie, varkensschnitzels, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Varkensbraadstuk met rozemarijn

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensworst met pompoenstoemp

Ingrediënten:
aardappelen, belgische mosterd, boter, demi-glace, groentebouillon, knoflookolie, komijn, laurier, linzen, muskaatpompoen, pastinaak, peper, tijm, varkensworst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Rookworst

Ingrediënten:
foelie, mager varkensvlees, peper, piment, varkensdarm, vet varkensvlees en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Gevulde karbonade met piment en tijm

Ingrediënten:
gember, jenever, knoflook, limoen, limoenrasp, limoensap, olie, pimentbolletjes, ribkarbonades, rode peper, tijm, ui en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Mousseline de jambon - Hammousse

Ingrediënten:
blanke bouillon, boter, bouquet garni, champignons, cognac, droge witte wijn, gekookte ham, gelatine, gelatinepoeder, heldere kippensoep uit blik, kippenbouillon, lente-ui, madeira, nootmuskaat, peper, selderij, sjalot, slagroom, tomatenpuree, truffel, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Bing tang yuan ti - Langzaam gegaarde varkenspoot met kandij

Ingrediënten:
chinese roderijstazijn, donkere sojasaus, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shanghai-paksoy, shaoxingwijn, steranijszaden en varkenspoot

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenskoteletten met ratte-aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Jiu cai hua chao rou si - Repen varkensvlees met bloeiende bieslook

Ingrediënten:
bakolie, bieslook, bieslookbloemen, gember, marinade voor varkensvlees, rode paprika, sesamolie, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenskotelet Cross and Blackwell

Ingrediënten:
boter, peper, peterselie, piccalilly, room, varkenskotelet, wijn en zout

Keuken:
Brits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Snelle varkenshaas

Ingrediënten:
boter, jenever, mosterd, peper, room, sjalot, varkenshaas en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Varkenshaasje, gevuld

Ingrediënten:
boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Varkensrollade - rôti de porc

Ingrediënten:
dijonmosterd, reuzel, varkensrollade, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Dubbele varkenskoteletten met lentegroenten

Ingrediënten:
banaansjalotten, boter, doperwtjes, knoflook, olie, peper, peultjes, sperziebonen, tomaat, varkenskoteletten, witte meirapen, wortelgroen, worteltjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Zemiakové halusky s bryndzou - Aardappelnoedels met kaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bryndze, dille, nieuwe aardappelen, rookspek en zout

Keuken:
Sloveens
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yan jian rou - Geroerbakt varkensvlees met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paprika, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Arista di maiale pillottata - Toscaans varkensgebraad met rozemarijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, varkensschouderfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Schweinsbraten mit Löwenzahn / Varkensgebraad met paardenbloem

Ingrediënten:
aardappelen, distelolie, geklaarde boter, grove mosterd, honing, knoflook, olijfolie, paardenbloemblad, paardenbloemen, peper, rode wijnazijn, sjalot, spek, varkenscarré, witte wijnazijn, wortel en zout

Soort:
varkensvlees