varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensworst met pompoenstoemp

Ingrediënten:
aardappelen, belgische mosterd, boter, demi-glace, groentebouillon, knoflookolie, komijn, laurier, linzen, muskaatpompoen, pastinaak, peper, tijm, varkensworst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Varkensbraadstuk met rozemarijn

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Rookworst

Ingrediënten:
foelie, mager varkensvlees, peper, piment, varkensdarm, vet varkensvlees en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenskoteletten met ratte-aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Jiu cai hua chao rou si - Repen varkensvlees met bloeiende bieslook

Ingrediënten:
bakolie, bieslook, bieslookbloemen, gember, marinade voor varkensvlees, rode paprika, sesamolie, varkensfilet en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Bing tang yuan ti - Langzaam gegaarde varkenspoot met kandij

Ingrediënten:
chinese roderijstazijn, donkere sojasaus, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shanghai-paksoy, shaoxingwijn, steranijszaden en varkenspoot

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met rode mosterdplant

Ingrediënten:
bamboe uit blik, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rode mosterdplant uit blik, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Schweinerücken auf Quitten-Spitzkraut mit Joghurt-Koriander-Dip / Varkensrug op kweepeer-spitskool met yoghurt-korianderdip

Ingrediënten:
berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegrilde ham

Ingrediënten:
ananas uit blik, gekookte ham, gemberpoeder, mayonaise, olie, paprikapoeder, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes "Miami"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, chinese kool, citroensap, engelse kerrie, engelse mosterd, gekookte ham, kruidenremoulade, mandarijnsap, mandarijn uit blik, mayonaise, mixed pickles, olie, rauwe ham, sla en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zwitserse vleesrolletjes

Ingrediënten:
appenzeller, augurk, ei, italiaanse salami, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, tomaten en varkensbout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Parmaham, heel exclusief

Ingrediënten:
cognac, parmaham, rode bosbessencompote, room en suikermeloen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookte schouderkarbonades

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, peper, schouderkarbonades en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de porc sauce Nénette - Varkenskarbonade met mosterd, room en tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, kervel, knoflook, marinade au vin, mosterd, olie, peper, peterselie, reuzel, slagroom, tomatenpuree, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gekookte ham met appel

Ingrediënten:
appel, citroensap, gekookte ham, marinade voor gekookte ham en rozemarijn

Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensreepjes met groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, erwten, knoflook, koriander, olie, paprika, peper, rode wijn, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, ui, varkensvlees en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cotechino

Ingrediënten:
cotechino en worst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met cider

Ingrediënten:
appel, bruine suiker, cider, citroen, mosterd, room, salie, varkenslapjes en vetstof

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Italiaanse vleesrolletjes

Ingrediënten:
basilicum, bloem, mozzarella, peper, rauwe ham, varkenslapjes, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gepaneerde varkenslapjes

Ingrediënten:
eiwit, paneermeel, peper, varkenslapjes, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenskoteletten op z'n Ardens

Ingrediënten:
ardense ham, dragon, kervel, peper, rode paprika, room, sjalotjes, tomaten, varkenskotelet, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Varkensfilet in de pan

Ingrediënten:
knoflook, olie, salie, varkensfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Gevulde karbonade met piment en tijm

Ingrediënten:
gember, jenever, knoflook, limoen, limoenrasp, limoensap, olie, pimentbolletjes, ribkarbonades, rode peper, tijm, ui en zout

Soort:
varkensvlees