varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Braciolette di maiale al vino rosso - Varkenslapjes met rode wijn

Ingrediënten:
augurk met dille, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, mortadella, parmezaanse kaas, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, salie, varkensfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en ananas

Ingrediënten:
rauwe ham en verse ananas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweemaal gekookt varkensvlees

Ingrediënten:
knoflook, mager buikspek, maïsolie, prei, saus bij varkensvlees, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Ragoût van varkensvlees

Ingrediënten:
boter, gele paprika's, groene paprika, maïzena, rode paprika, schnitzel, sherry, sojasaus, taugé, ui, zoete paprikapoeder, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Tang cu li ji - Zoetzuur varkensvlees uit Hangzhou

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bloem, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, varkenslende, zoetzure saus en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zampone

Ingrediënten:
gevuld varkenspootje, water en zampone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Spareribs in witte wijn - puntine al vino bianco

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, olijfolie, peper, spareribs, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Braciole di maiale ubriache - Varkenskoteletten met venkelzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, karbonades, knoflook, peterselie, rode wijn en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto di maiale con le mele - Varkensfilet met appel

Ingrediënten:
appel, boter, gevogeltefond, knoflook, pancetta, salie, tijm, varkensfilet en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gekookt varkenspootje

Ingrediënten:
gepekeld varkenspootje, laurierblad en peperkorrel

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gevulde varkenskarbonades - côtes de porc farcies à la provençale

Ingrediënten:
broodkruim, champignon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, persillade, provençaalse kruiden, ribkarbonades, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Gezouten krabbetjes op een bedje van meiraapzuurkool (Süri ruewa)

Ingrediënten:
ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, knoflook, krabbetjes, kruidnagel, laurier, meirapen, riesling, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworst met rode kool

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, peper, rode kool en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Varkensschenkel

Ingrediënten:
varkensschenkel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden varkensvlees met korstje

Ingrediënten:
olie, ui, varkensschouder met zwoerd, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Witgekookt varkensvlees

Ingrediënten:
mager varkensvlees, pekingsaus en sichuansaus

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rolletjes huzarensalade - involtini di insalata russa

Ingrediënten:
gekookte ham, huzarensalade, ingelegde zilveruitjes en slablad

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Mieren die in de boom klimmen

Ingrediënten:
chilisaus, donkere sojasaus, glasmie, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor mieren die in de boom klimmen, medium dry sherry, pikante sojabonenpasta, shaoxingwijn, sojaolie, varkenshaas en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Fantastische varkenskarbonades

Ingrediënten:
boter, knoflook, peper en zout, tijm en varkenskarbonade

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met rabarber en rodekool met sabayonsaus

Ingrediënten:
appel, azijn, eierdooiers, kaneelpijpje, laurier, peper, pure chocolade, rabarber, rodekool, rode wijn, suiker, varkenslapjes, vetstof, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden varkensnek

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, knoflook, rozemarijn en varkensnek

Keuken:
Russisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian sausage

Ingrediënten:
chilipepervlokken, knoflook, mild paprikapoeder, oregano, rode wijnazijn, suiker, varkensgehakt, venkelzaad, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees