varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in uw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de porc sauce Nénette - Varkenskarbonade met mosterd, room en tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, kervel, knoflook, marinade au vin, mosterd, olie, peper, peterselie, reuzel, slagroom, tomatenpuree, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Salaison à sec - Zelfgezouten varkensvlees

Ingrediënten:
épices fines, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensbuikspek, varkenskinnebakkenspek, varkensschouder, varkenszwoerd, verse ham en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tranches de jambon en pipérade - Met tomaten, uien en paprika gebakken plakken ham

Ingrediënten:
cayennepeper, gerookte gekookte ham, groene paprika, hamvet, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tijm, tomaten en ui

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Porc Sylvie - Met kaas gevulde varkenshaas

Ingrediënten:
boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Celeng geseng - In bambu op open vuur geroosterd gekruid varkensvlees

Ingrediënten:
bamboepijpen, bananenblad, bumbu bali, citroenblaadjes, kokosolie, salamblaadjes, varkensschouder, witte peper en zeezout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Stoofvlees van varkenswang met uien in cassis

Ingrediënten:
aardappelpuree, belgische mosterd, boter, grenadine, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, poeder van zwarte olijven, rode bietensap, rodenbach, tijm, ui, varkenswangen, wit boerenbrood en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Scaloppine al dragoncello - Schnitzels met dragon

Ingrediënten:
bloem, dragon, olijfolie, varkensschnitzels, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Varkensbraadstuk met rozemarijn

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkensworst met pompoenstoemp

Ingrediënten:
aardappelen, belgische mosterd, boter, demi-glace, groentebouillon, knoflookolie, komijn, laurier, linzen, muskaatpompoen, pastinaak, peper, tijm, varkensworst, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Rookworst

Ingrediënten:
foelie, mager varkensvlees, peper, piment, varkensdarm, vet varkensvlees en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Varkenskoteletten met ratte-aardappelen en paddenstoelen

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, fleur de sel, geklaarde boter, gember, groentebouillon, kastanjechampignons, lamsoor, mini-shiitakes, olijfolie, parijse champignons, peper, ratte-aardappel, rodewijnsaus, rozemarijn, sojasaus, tijm, varkenskotelet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes met courgette

Ingrediënten:
aubergine, citroen, citroenrasp, citroentijm, courgette, dille, granaatappelpitjes, griekse yoghurt, honing, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oregano, rode chilipeper, sumak, varkensgehakt, venkelzaad, witte broodkruimels, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Picknick / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Schotse kwarteleitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, broodkruim, ei, eidooier, kwarteleitjes, tijm, varkenssaucijzen, volle melk, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Schots
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Warme Brindisa food room liesques 1, geroosterd boerenbrood met gegrilde botifarra

Ingrediënten:
aioli, bosui, botifarraworst, extra vierge olijfolie, boerenbrood, knoflook, olijfolie, peper, piquillopaprika, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Warme Brindisa food room liesques 2, geroosterd boerenbrood met presa Ibérico of varkenslende

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, boerenbrood, iberico varkenslende, knoflook, olijfolie, peper, piquillopaprika, presa iberico, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Gehaktballetjes met cidersiroop

Ingrediënten:
cayennepeper, cidersiroop, ei, ganzenvet, karwijzaad, lente-ui, olijfolie, pimentpoeder, salie, tomatenpuree, varkensgehakt en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Fabada asturiana - Asturische witte-bonenschotel met chorizo en bloedworst

Ingrediënten:
asturische morcilla, bakchorizo, bloedworst, doorregen spek, gedroogde tuinbonen, knoflook, laurier, limaboon, pancetta, planchadabonen, rode quindilla-paprika, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes "Miami"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, chinese kool, citroensap, engelse kerrie, engelse mosterd, gekookte ham, kruidenremoulade, mandarijnsap, mandarijn uit blik, mayonaise, mixed pickles, olie, rauwe ham, sla en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zwitserse vleesrolletjes

Ingrediënten:
appenzeller, augurk, ei, italiaanse salami, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, tomaten en varkensbout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Parmaham, heel exclusief

Ingrediënten:
cognac, parmaham, rode bosbessencompote, room en suikermeloen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegrilde ham

Ingrediënten:
ananas uit blik, gekookte ham, gemberpoeder, mayonaise, olie, paprikapoeder, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Schweinerücken auf Quitten-Spitzkraut mit Joghurt-Koriander-Dip / Varkensrug op kweepeer-spitskool met yoghurt-korianderdip

Ingrediënten:
berbere, boter, kippenbouillon, kweeper-spitskoolgroente, olie, varkensrug, yoghurt-korianderdip en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Diner uit California Dreamin':

Varkenshaas met abrikozen en groene bladgroenten

Ingrediënten:
abrikoos, champagneazijn, groene bladgroenten, mosterd en varkenshaas

Keuken:
Noord-Amerikaans / Amerikaans
Soort:
varkensvlees