Recept uit Simpel:
Gepofte aardappels met ei en tonnatosaus
- Ingrediënten:
- aardappels, ansjovisfilets, citroensap, eidooier, eieren, kappertjes, knoflook, peterselie, tonijn uit blik en zeezoutvlokken
- Soort:
- aardappelgerecht / Gegaarde groenten
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, bladpeterselie, blanke azijn, bleekselderij, citroen, eidooier, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, pindakaas, sperziebonen, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Lunch / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: