Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Elzas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: